Sampaikan Informasi Atau Kejadian Di Sekitar Anda Ke Redaksi Jogja Tv Melalui Sms: 085 776 561 900 / Fax: 0274-451800  Prabowo Hadiri Upacara Serah Terima Jabatan Danjen Kopassus  Tebing Sepanjang Lima Meter Di Jalur Kereta Api (ka) Antara Karangasari, Banyumas, Hingga Petuguran, Brebes Tepat Di Kilometer 327+0/1, Longsor  Bpbd Klaten Mempercepat Pembangunan Sembilan Ruas Jalur Evakuasi Merapi  Pemerintah Kabupaten Karanganyar Melebarkan Jalan Di Tiga Jalur Antarkecamatan Selama 2014  Mayjen Tni Doni Monardo Resmi Menjabat Sebagai Komandan Jenderal Komando Pasukan Khusus (danjen Kopassus)  Ksad Pimpin Upacara Sertijab Danjen Kopassus  Dokter Di New York Positif Terjangkit Virus Ebola  
Portal Berita > Pawartos Ngayogyakarta
Kelurahan Pandeyan Sasab Lomba Kelurahan Tataran Nasional
Selasa, 20 August 2013 | 07:44 WIB

Kelurahan Pandeyan Sasab Lomba Kelurahan Tataran Nasional

Kelurahan Pandeyan Sasab Lomba Kelurahan Tataran Nasional

Ngayogyakarta, www.jogjatv.tv – Pemerintah Kota Yogyakarta, dinten Selasa (20/8) siyang  mboyong rombongan Kelurahan Pandeyan, ingkang sasab Lomba Kelurahan Tataran Nasional. Rombongan ingkang dumugi ing Bandara Adisucipto kasebat lajeng dipun  boyong lan dipun  kirab tumuju Balaikota Kota Yogyakarta. Dhatengipun rombongan dipun tampi dening Walikota Yogyakarta, Haryadi Suyuti.    

Rombongan ingkang dipun pandegani dening Lurah Pendeyan, Sulasmi lajeng dipun boyong dhateng Balaikota Yogyakarta. Kelurahan Pandeyan dados juara setunggal salebeting lomba kelurahan tataran nasional, kasembadan boyong trophy lan bebingah saking Kementrian Dalam Negeri gunggung Rp 125 yuta. Dhatengipun rombongan dipun tampi dening Walikota Yogyakarta, Haryadi Suyuti.

Kelurahan Pandeyan Yogyakarta, sasab salebeting Lomba Kelurahan Tataran Nasional, unggul saking 8.300 desa lan kelurahan sawewengkon Indonesia. Kelurahan Pandeyan dipun ajab dados tuladha menggahing kelurahan sanes ing 14 kecamatan sawewengkon Kota Yogyakarta. Kelurahan Pandeyan kasembadan dados  juara, awit gadhah program program unggulan inggih punika ketertiban administrasi, sarta mekaring kaskaya  kelurahan, kaskaya budaya punapadene ekonomi antawisipun mbathik.

 

Tandha Pangaji-Aji Adhi Karya Bakti Praja Utama

Ngayogyakarta, www.jogjatv.tv –  Camat Umbulharjo, Agus Winarno, nelakaken bombong  awit prestasi Kelurahan Pandeyan ingkang kasembadan dados juara satunggal Lomba Kelurahan Tataran Nasional, satemah ndamel kuncaraning Kota Yogyakarta ngantos tataran nasional.  Kelurahan Pandeyan kasembadan nampi  tandha pangaji-aji awit  patembayatan ing antawisipun warga kaliyan pamong kelurahan . 

Lurah Pandeyan, Sulasmi ngandharaken, tandha pangaji-aji Adhi Karya Bakti Praja Utama punika dipun ajab saged njurung gregeting warga Pandeyan salebetipun mbangun kelurahan ingkang sugih prestasi monjo, antawisipun kanthi grengsengaken desa wisata, njurung lampahing program KB lan resiking wewengkon.      

(Hari Atmaja/Nadi Mulyadi)